9 Kasım 2013 Cumartesi

Kayserispor Beşiktaş 9 Kasım 2013

Beşiktaş Kayserispor'a konuk oluyor.

Ligin 11. haftasının önemli karşılaşmalarından Kayserispor Beşiktaş maçı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak. Maç 19:00'da başlayacak ve maçın hakemliğini İlker Coşkun yaparken yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve İsmail Şencan üstlenecek.

Beşiktaş şuanda 18 puan ile ligin 6. sırasında bulunuyor. Avrupa Kupalarında yer alamadığı için lige bu sene daha büyük önem veren Beşiktaş şampiyonluk hasretini bitirmek için elinden geleni yapıyor. Son 3 haftadır aldığı beraberlik serisini Kayseri'de bozmak isteyen siyah-beyazlılar maça tam kadro çıkacak. Kayserispor'a karşı sürdürdükleri deplasman şanssızlığından çekinen Beşiktaş bu maçta puan kaybetmemek için elinden geleni yapacağa benziyor.

Beşiktaş'ta kart sınırında olan ve takımın bel kemiği görevini gören Fernandes'in kart görmesi halinde takım büyük bir darbe alacağa benziyor. Bu nedenle teknik direktör Bilic'in Fernandes'i maçın ilerleyen dakikalarında çıkarması mümkün.

Kayserispor Beşiktaş
Pazar günki Fenerbahçe Galatasaray derbisindeki puan kayıplarını bekleyen kartallar, bu fırsatı iyi kullanıp artık çıkışa geçmek için bir yol arıyor.

Kayserispor Beşiktaş maçı 9 Kasım 2013 Cumartesi günü Türkiye saati ile 19:00'da Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Iletişim

enguncelim(at)gmail.com