27 Kasım 2013 Çarşamba

Galatasaray Real Madrid - Şampiyonlar Ligi

Grup maçlarının sona ermesine tam 2 maç kala, Galatasaray'ın Avrupa Kupaları'ndaki yeri henüz bir kesinliğe veya sonuca varabilmiş değil. Galatasaray şuanda B grubunda Real Madrid'in hemen altında 2. sırada yer alıyor. En yakın takipçileri olan Konenhag ve Juventus'un da 4 puanları bulunuyor. Ancak çifte averaj farkı ile sarı-kırmızılı temsilcimiz bu takımların üzerinde yer alıyor. Şimdiden bir üst tur için yerini garantileyen Real Madrid, temsilcimiz Galatasaray ile kendi evinde yapacağı karşılaşmayı da kazanarak avantajlı bir şekilde üst tura geçmek isterken, yıldız oyuncu Ronaldo'nun da eksikliği ile Galatasaray'ın hala bir şansı bulunmakta.

Sakatlıktan çıkan Muslera'nın da maç kadrosunda yer alacağını düşünürsek, temsilcimizin maçı kazanıp bir üst tura çıkma şansını neredeyse garantilemesi pek de zor durmuyor.

Geçen maçta kendi evinde büyük bir yenilgiye uğrayan temsilcimiz Galatasaray bunun tekrarlanmaması için yeni teknik direktör Roberto Mancini ile beraber daha fazla idman yaptı. Dün uçakla Madrid şehrine giden Galatasaray kafilesi son antrenmanını da bugün Bernabeu'da yaparak maçın hazırlıklarını tamamen bitirdi.

Maçın hakemliği için İskoç William Collum seçildi. Maç Santiago Bernabeu stadında Türkiye saati ile 21:45'te başlayacak ve maç yayını sadece DSMART'tan yapılacak.

Iletişim

enguncelim(at)gmail.com