24 Kasım 2013 Pazar

Antalyaspor-Fenerbahçe

Lider Fenerbahçe ligin çalkantılı takımlarından Antalyaspor'a konuk oluyor.
Lige şanssız başlayışını 5 hafta sonra Beşiktaş galibiyeti ile üzerinden atan Akdeniz ekibi, bu maçtan sonra 3 maçlık bir 3 puan serisi yakaladı. Ancak işler tekrar sarpa sarmaya başlayınca takımda çalkantılar da tekrar tırmanmaya başladı. Bu sene Beşiktaş'ı ve oynadığı oyunu düşündüğümüzde 2-0 gibi iyi bir galibiyetle bu maçtan ayrılmış olmalarına şans diyemeyiz. Bunu göstermek için sahaya çıkacak olan MP Antalyasporlu oyuncular, maçın son hazırlıklarını da bu sabah Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda yaptıkları son idman ile tamamladılar.

Fenerbahçe için lig tam da istediği gibi gidiyor.

Ligi şuan için 1 maç eksiği ile en yakın takipçişi Kasımpaşa'ya 3 puan farkla lider götüren Fenerbahçe, sezon başında Avrupa Kupaları'ndan men edilme cezasını üzerinden çabuk atmış gibi gözüküyor. Ezeli rakiplerinin de yakın takipte olmaması sebebiyle ligdeki maçlarını rahatça sürdüren sarı-lacivertli ekip, maça eksiksiz olarak çıkıyor.

Sezon başladığından beri sadece 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik dışından fire vermeden maçlarını tamamlamalarının yanında haftaya yapacakları Beşiktaş derbisi için de rahat bir havaya girmeye özen gösteren takımın teknik adamı Ersun Yanal "Bu maç bizim için en az Beşiktaş maçı kadar önemlidir." açıklamasını yaptı.

Maç saat 19:00'da başlayacak ve maça Çağatay Şahan hakemlik yapacak. Maçın oynanacağı yer ise Akdeniz Üniversitesi Stadyumu(Antalya).

Iletişim

enguncelim(at)gmail.com