23 Kasım 2013 Cumartesi

Galatasaray-Sivasspor 23 Kasım 2013

Ligin 12. haftasına gelinirken durumunu hala düzeltemeyen ve tam anlamı ile Şampiyonlar Ligi'ne de odaklanamayan Galatasaray, Sivasspor ile kendi sahasında karşılaşıyor. Ev sahibi avantajını kullanıp rahat bir nefes almak isteyen sarı-kırmızılıların her ne kadar maçı kazanmaya daha yakın oldukları düşünülse de Sivasspor'un şuanda ligde 22 puan ile 3. sırada olduğunu da unutmamak gerekir.

Milli aradan önce Fenerbahçe derbisinde büyük bir yenilgi alan Galatasaray'da hala yaralar sarılamadı. Derbiden sonra acil olarak toplanan yönetim kurulu yeni çözümler arasa da henüz herhangi bir gelişme yok, öte yandan Sivasspor'un bu seneki durumu ve performansı şimdiye kadar taraftarlarını büyüledi bile.

Türk Telekom Arena'da oynanacak olan maç saat 19:00'da start alacak ve maçın hakemliğini Halis Özkahya yapacak.

Dış saha maçlarında pek başarılı olmayan Anadolu temsilcisi Sivasspor, bu şansını kırmak için bugün Teknik direktör Roberto Carlos'un da adımları ile maça büyük bir hırs ile çıkmayı düşünüyor. Ancak Galatasaray'ın evinde maç kaybetmemeye özen gösterdiği bu dönemde işleri biraz zor gibi.

Bu iki ekip arasında oynanan son 6 karşılaşmada 5 kez galip gelen taraf Galatasaray oldu. Evinde Sivasspor'a son 7 maçtır puan vermeyen Galatasaray açıkçası favori ekip olarak gözüküyor.

Iletişim

enguncelim(at)gmail.com