1 Aralık 2013 Pazar

Kasımpaşa Galatasaray 1 Aralık 2013

Real Madrid deplasmanından eli boş dönen Galatasaray gözleri Süper Lige çevirdi.Süper Lig'de galibiyet peşinde Galatasaray Kasımpaşa sezonun son derbisine sahne olan Spor Toto Süper Lig'in 13. haftası, bir başka zorlu karşılaşma karşısında ev sahipliği yapacak. Lig ikincisi Kasımpaşa ile son şampiyon Galatasaray önemli bir maça şahit olacak ve hep birlikte paylaşacağız. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 3-3 bitmesi ile de Galatasaray-Kasımpaşa maçının önemini artırdı.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saatler 19.00'da karşılaşacak olan iki ekibin oynayacağı maçın hakemi Hüseyin Göçek yönetecek.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak karşılaşma, 1 Aralık 2013 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak.Galatasaray Kasımpaşa maçı Lig Tv ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galatasaray kesin galibiyet gözüyle sahada!
Ligde aldığı istikrarsız sonuçlarla 12. hafta sonunda lider Fenerbahçe'nin 9 puan fark ile arkadan takip eden, hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşmanın önemli bölümünü 10 kişi oynayan Madrid'e karşı alınan 4-1'lik mağlubiyet sonrası eleştirilerin hedefi olan cimbom, Kasımpaşa-Galatasaray mücadelesi hem galip gelmenin hem de moral kazanmanın hesaplarını yapma peşinde.

Iletişim

enguncelim(at)gmail.com